Covrigei cu cimbrisor

Printeaza

Covrigei cu cimbrisor din: faina, ulei, vin, sare, cimbrisor.

Ingrediente:Covrigei cu cimbrisor

  • 3 ceşti făină de grâu
  • 1 ceaşcă ulei
  • 1 ceaşcă vin alb
  • 2 linguriţe sare
  • cimbrişor dulce

 

 

Mod de preparare:

Se amestecă bine uleiul, vinul, sarea, cimbrişorul şi se adaugă făina. Se formează din aluat o minge, se acoperă cu o folie de plastic şi se lasă la frigider o oră.

Intindem o foaie de 1 cm grosime şi decupăm cu ajutorul unui pă­hărel covrigi mici, rotunzi. Ii punem într-o tavă unsă cu ulei, îi stropim cu puţină apă şi îi coacem în jur de 20 de minute la foc mic.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.