Cotlete de porc cu ierburi si tocana de legume

Printeaza

Cotlete de porc cu ierburi si tocana de legume din: cotlete de porc, morcovi, ceapă albă, cartofi, dovleac, rosii cherry, fenicul, andivă, sare, piper, cimbru, ulei de măsline extravirgin.

Ingrediente:Cotlete_de_porc_cu_ierburi_si_tocana_de_legume

  • 4 cotlete de porc
  • 2 morcovi
  • 1 ceapă albă
  • 2 cartofi
  • 200 g de dovleac
  • 8 roşii cherry
  • 1 fenicul
  • 1 andivă
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei de măsline extravirgin

Mod de preparare:

Tăiaţi legumele grosier, amestecaţi-le într-o tavă de cuptor stropindu-le cu puţin ulei, sare şi piper. Incălziţi cuptorul la 170°C şi coaceţi legumele timp de aproxima­tiv 12 minute.

Intr-un tigaie cu margini înalte, prăjiţi carnea pe ambele părţi până se albeşte şi e făcută perfect, apoi aromatizaţi cu frunze de cimbru, aşezaţi pe farfu­rie şi ţineţi la cald.

Turnaţi apă caldă în tigaia folosită înainte pentru cotlete şi adăugaţi legumele fierbându-le timp de aproximativ 5 minute, urmărind să rămâ­nă crocante.

Pe o farfurie aranjaţi tocana de legume şi cotletele calde, decoraţi cu frunze de cimbru şi adăugaţi sare după gust.

Cotlete de porc cu ierburi si tocana de legume

Cotlete_de_porc_cu_ierburi_si_tocana_de_legume

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.