Cotlete pane cu coaja de portocale si nuca de cocos

Printeaza

Cotlete pane cu coaja de portocale si nuca de cocos din: cotlete de porc, ou, faina, coaja de portocala, unt topit, nuca de cocos, sare, piper macinat.

Cotlete pane cu coaja de portocale si nuca de cocos

 

Ingrediente:

  • 2 cotlete de porc
  • 1 ou
  • 2 linguri făină
  • coaja rasă de la jumătate de portocală
  • 2 linguri unt topit
  • 2 linguri nucă de cocos
  • sare
  • piper măcinat

Mod de preparare:

Razi fin coaja de portocală peste  cotletele presărate cu sare şi piper. Le dai prin făină, prin oul bătut şi apoi prin nuca de cocos.

Intr-o tigaie cu unt topit prăjeşti cotletele timp de 10-15 minute, la foc potri­vit, întorcându-le pe am­bele părţi de mai multe ori. Le serveşti calde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.