Cotlete milaneze cu parmezan

Printeaza

Cotlete milaneze cu parmezan din: cotlete de porc, oua, faina, pesmet auriu, parmezan, unt, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Cotlete_milaneze_cu_parmezan

  •  4 cotlete de porc
  • 2 ouă
  • 3 linguri făină
  • 100g pesmet auriu
  • 50 g parmezan ras
  • 20 g unt
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pun în farfurii separate făina, pesmetul cu parmezanul Si ouăle bătute cu o lingură de ulei, sare si piper. Se trece fiecare cotlet prin făină şi se scutură pentru a îndepărta surplusul.

Apoi, se trece fiecare bucată de carne prin ouă şi prin ames­tecul de parmezan cu pesmet. Se încălzeşte bine restul de ulei cu untul şi se prăjesc cotletele 6-7 minute pe fiecare parte, până devin aurii.

Cotlete milaneze cu parmezan

Cotlete_milaneze_cu_parmezan

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.