Cotlete marinate cu suc de ananas

Printeaza

Cotlete marinate cu suc de ananas din: cotlet, usturoi, suc de ananas, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:Cotlete marinate cu suc de ananas

  • 4 bucati cotlet cu os
  • 200 ml suc de ananas
  • 2 cătei usturoi
  • o lingură cimbru
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prăjit

Pentru garnitură:

  • 5-6 cartofi mici
  • 25 g unt
  • sare
  • piper
  • rozmarin

 

Mod de preparare:

Se pisează usturoiul, se pune într-un vas cu cimbrul şi o lingurită de ulei. Se adaugă sucul de ananas, se pune si carnea şi se unge bine cu solutia de marinat.

Se lasă aşa o noapte, la frigider, într-un vas acoperit.

A doua zi se şterge cu şervete de hârtie şi se condimentează cu sare şi piper.

Se prăjesc cotletele în tigaie cu putin ulei, alături de cartofii curătati de coajă, fierti 10 minute în apă cu sare şi apoi scosi, unşi cu unt si condimentati cu sare, piper si rozmarin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.