Cotlete de vitel umplute

Printeaza

Cotlete de vitel umplute din: cotlete de vitel, urda, gorgonzola, ou, pesmet, marar, unt, usturoi, seminte de susan, chimen, sare, piper.

Ingrediente:Cotlete_de_vitel_umplute

  • 4 cotlete de vitel
  • 150 g urda
  • 100 g branza gorgonzola
  • 1 ou
  • 1 lingura pesmet
  • 1 legatuar marar
  • 100 g unt
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura seminte de susan
  • 1 lingurita chimen macinat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţă cotletele de pieliţe, tendoane şi eventuale aşchii de os rămase de la tranşare, spală-le şi scurge-le bine de apă.

Taie fiecare cotlet, astfel încât să obţii un “buzunar”, apoi presară- le cu sare şi piper.

Amestecă într-un castron urda cu branza gorgonzoia, oul, pesmetul, mărarul şi usturoiul, tocate mărunt, susanul şi chimenul.

Potriveşte de sare şi piper şi omogenizează bine compoziţia obţinută.

Umple cotletele cu acest amestec şi prinde-le cu scobitori. Pune-le într- o tavă împreună cu untul şi o cană de apă şi pune tava în cuptorul încins.

Coace cotletele la foc potrivit pentru circa 35-40 de minute sau până ce se pătrund bine şi se rumenesc frumos pe deasupra.

Serveste-le calde cu salată verde.

Cotlete de vitel umplute

Cotlete_de_vitel_umplute

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.