Cotlete de vitel florentine

Printeaza

Cotlete de vitel florentine din: cotlet de vitel, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:

  • 700 g cotlet din carne de viţel
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Pentru această delicioasă friptură florentină, este indicat să folosiţi numai carne de viţel (cotletul să aibă şi file şi muşchi).

Fiecare cotlet să aibă grosimea de 2,5 cm.

Frigeţi cotletele pe grătar, la jar de lemne, câte 5-6 minute pe fiecare parte. Condimentaţi-le cu sare şi piper, după gust.

Aduceţi friptura fierbinte la masă, stropită în prealabil cu ulei de măsline.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Cotlete aromate de vitel

Cotlete de vitel cu masline

Cotlete de vitel cu masline din: cotlete de vitel, ulei, ienupar, vin, sare, piper, rozmarin, masline. Ingrediente: cotlete de vitel netăiate 10 boabe ienupăr 4 linguri ulei 150 ml vin rosu 150 ml supă sare piper roşii cherry rozmarin măsline verzi   Mod de preparare: Cotletele se ung cu 2 linguri de ulei. Se încinge […]

Cotlete de vitel moldovenesti

Cotlete de vitel moldovenesti

Cotlete de vitel moldovenesti din: cotlet, ulei, rosii, sare, piper, vinete, patrunjel, usturoi, vin. Ingrediente: 1 kg cotlete 5 linguri ulei 300 g roşii sare piper 2 vinete pătrunjel verde tocat 2 căţei de usturoi 1 pahar vin alb   Mod de preparare: Intr-o cratiţă cu ulei fierbinte, pe foc mic, aşezi cotletele şi le […]

 

retete

Cotlete de vitel cu sos de vin si patrunjel

Cotlete de vitel cu sos de vin si patrunjel din: cotlete de viţel, ulei, patrunjel verde, vin alb, faina, zeamă de carne, sare, piper. Ingrediente: 5 cotlete de viţel 2 linguri ulei pătrunjel verde 1/2 pahar vin alb 1 linguriţă făină zeamă de carne sare piper   Mod de preparare: Iei cotletele, le speli, le usuci cu un […]

Cotlete de vitel cu cascaval

Cotlete de vitel cu cascaval din: cotlete de vite, ou, faina, sare, cascaval, ulei. Ingrediente: 2 cotlete de vitel 1 ou 2 linguri cu faina sare 1 lingura cu cascaval ras 4 linguri cu ulei Mod de preparare: Se iau 2 cotlete proaspete, care se bat cu batatorul de lemn, se curata de pielite si […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.