Cotlete de sfecla in sos

Printeaza

Curăţaţi sfecla, tăiaţi-o în felii (cotlete) şi apoi în bastonaşe, pe care le puneţi în apă amestecată cu lapte sau cu oţet, pentru a nu se oxidă. Fierbeti bucăţile de sfeclă în apă clocotită, în care aţi adăugat sare.

Scoateţi-le din apă cînd s-au înmuiat. Puneţi unt într-o caserolă, adăugaţi bucăţile de sfeclă şi lăsaţi-le cîteva minute, amestecand.

Dizolvaţi o lingură de făină într-o ceaşcă de lapte, turnînd apoi totul peste bucăţile de sfeclă. Amestecaţi bine şi lăsaţi să fiarbă la foc mic timp de un sfert de oră.

Cotlete de sfecla in sos

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.