Cotlete de miel la grătar

Printeaza

Cotlete de miel la grătar din: cotlete de miel cu os, lamaie, ulei de masline, rozmarin, usturoi, portocale, sparanghel verde si sos remoulade.

Ingrediente:Cotlete_de_miel_la_gratar

  • 6 cotlete de miel cu os
  • 1lămâie
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 3 fire rozmarin
  • 3 căței de usturoi
  • 2 portocale
  • 1 kg sparanghel verde
  • sos remoulade

 

Mod de preparare:

Se prepară marinata pentru cotlete: se pisează usturoiul și se stoarce lămâia.

Se rup acele de rozmarin de pe fire.

Se amestecă usturoiul cu suc de lămie, rozmarin, sare și piper.

Se toarnă marinata peste carne și se lasă cel puțin 30 min. Apoi se frig cotletele pe grătar.

Între timp se prepară garnitura: se curăță tijele de sparanghel și se fierb în apă cu sare. Se scurg.

Se taie rondele portocalele. Se pregătesc pe farfurii paturi de sparanghel și portocale și pe ele se așază cotletele fierbinți.

Alături se oferă un bol cu sos remoulade sau, după preferință, un sos picant cald.

Cotlete de miel la grătar

Cotlete_de_miel_la_gratar

Pofta buna!

 

 

 

2 comentarii

  1. Cotletele de miel arata intr-un mare fel

  2. Demential arata cotletele 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.