Cotlete de miel la gratar cu sparanghel
PrinteazaCotlete de miel la gratar cu sparanghel din: cotlete de miel cu os, lamaie, ulei de masline, rozmarin, usturoi, portocale, sparanghel.
- 4 cotlete de miel cu os
- 1 lămâie
- 4 linguri ulei de măsline
- 3 fire rozmarin
- 3 căței de usturoi
- 2 portocale
- 1 kg sparanghel verde
Mod de preparare:
Se prepară marinata pentru cotlete: se pisează usturoiul și se stoarce lămâia. Se rup acele de rozmarin de pe fire. Se amestecă usturoiul cu suc de lămie, rozmarin, sare și piper.
Se toarnă marinada peste carne și se lasă cel puțin 30 minute.
Se frig cotletele pe grătar.
Se curăță tijele de sparanghel și se fierb în apă cu sare. Se scurg. Se taie rondele portocalele. Se pregătesc pe farfurii paturi de sparanghel și portocale și se așază cotletele.
Pofta buna!





