Cotlete de miel la gratar cu sparanghel

Printeaza

Cotlete de miel la gratar cu sparanghel din: cotlete de miel cu os, lamaie, ulei de masline, rozmarin, usturoi, portocale, sparanghel.

Ingrediente:Cotlete de miel la gratar cu sparanghel

  • 4 cotlete de miel cu os
  • 1 lămâie
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 3 fire rozmarin
  • 3 căței de usturoi
  • 2 portocale
  • 1 kg sparanghel verde

 

Mod de preparare:

Se prepară marinata pentru cotlete: se pisează usturoiul și se stoarce lămâia. Se rup acele de rozmarin de pe fire. Se amestecă usturoiul cu suc de lămie, rozmarin, sare și piper.

Se toarnă marinada peste carne și se lasă cel puțin 30 minute.

Se frig cotletele pe grătar.

Se curăță tijele de sparanghel și se fierb în apă cu sare. Se scurg. Se taie rondele portocalele. Se pregătesc pe farfurii paturi de sparanghel și portocale și se așază cotletele.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Cotlete de miel la gratar cu sparanghel
Autor
Publicat pe
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.