Cotlete de miel la gratar cu sos remoulade
PrinteazaCotlete de miel la gratar cu sos remoulade din: cotlete de miel cu os, lamaie, ulei de masline, rozmarin, usturoi, portocale, sparanghel verde si sos remoulade.
- 5 cotlete de miel cu os
- 1 lămâie
- 4 linguri ulei de măsline
- 3 fire rozmarin
- 3 căței de usturoi
- 2 portocale
- 1 kg sparanghel verde
- sos remoulade
Mod de preparare:
Se prepară marinata pentru cotlete: se pisează usturoiul și se stoarce lămâia. Se rup acele de rozmarin de pe fire. Se amestecă usturoiul cu suc de lămie, rozmarin, sare și piper. Se toarnă marinata peste carne și se lasă cel puțin 30 minute.
Apoi se frig cotletele pe grătar.
Se curăță tijele de sparanghel și se fierb în apă cu sare. Se scurg. Se taie rondele portocalele. Se pregătesc pe farfurii paturi de sparanghel și portocale și pe ele se așază cotletele fierbinți.
Se servesc cu sos remoulade.
Pofta buna!





