Cotlete de miel glazurate

Printeaza

Cotlete de miel glazurate din: cotlete de miel, marinada, rozmarin.

Ingrediente:Cotlete de miel glazurate

  • 2 bucati cotlete de miel cu os de circa 200 g fiecare
  • 4 linguri marinată pentru glazură
  • 2 linguri rozmarin, proaspăt, tocat

 

 

Mod de preparare:

Aşază carnea în tava de friptură şi unge cu marinaîa, presară rozmarinul şi lasă să stea la marinat minim 30 minute. Incinge cuptorul la semnul 5/190° C. Rumeneşte carnea 40 minute.

Lasă să stea deoparte 10 minute, înainte de a servi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.