Cotlete de miel cu pesmet

Printeaza

Cotlete de miel cu pesmet din: cotlete de miel, faina,ou, lapte, pesmet, patrunjel, coaja de lamaie, ulei.

 

Ingrediente: Cotlete_de_miel_cu_pesmet

  • 16 cotlete de miel, cu os, fara grasime
  • 2 linguri de faina
  • 1 ou
  • 3 linguri de lapte
  • lOOg de pesmet
  • 1 legatura patrunjel, tocat
  • coaja rasa de la 2 lamai
  • ulei, pentru prajit

 

 

Mod de preparare:

Indeparteaza orice bucata de grasime de pe cotlete. Acopera-le cu folie alimentara si bate usor carnea cu un sucitor, cat s-o aplatizezi putin.

Pune carnea intr-un bol si presara peste ea faina, sare si piper.

Bate oul cu laptele intr-un bol. Intr-un altul, pune pesmetul, patrunjelul si coaja rasa de lamaie. Incinge cuptorul la 200°C.

Incinge suficient ulei intr-o tigaie mare.

Tavaleste fiecare cotlet de miel prin ou, apoi prin pesmet, apasand usor pentru ca acesta sa se lipeasca de carne.

Prajeste bucatile de carne in ulei incins cate 2 minute pe fiecare parte, pana cand devin aurii.

Lasa-le sa se scurga pe servete de hartie. Cand ai terminat de prajit cotletele, pune-le intr-o tava si da-le la cuptor inca 3 minute.

Astfel te asiguri ca orice portiune a osului care n-a atins tigaia se coace. Lasa-le sa se raceasca, apoi serveste.

Cotlete de miel cu pesmet

Cotlete_de_miel_cu_pesmet

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.