Cotlete de miel cu legume, la tava

Printeaza

Cotlete de miel cu legume, la tava din: cotlete de miel, mazare, fasole verde, morcovi, porumb, lamaie, ulei, sare, piper alb, rozmarin, bulion.

Ingrediente:Cotlete de miel cu legume, la tava

  • 6 cotlete de miel
  • 200 g mazăre
  • 100 g fasole verde
  • 2 morcovi
  • 100 g porumb din conservă
  • 1 lămâie
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper alb măcinat
  • 1 fir de rozmarin
  • 100 g bulion de roşii

 

Mod de preparare:

Speli bine cotletele de miel şi le aşezi într-o tavă înaltă pentru friptură, în pre­alabil unsă cu ulei. Cureţi mor­covii, îi speli şi îi tai cubuleţe.

Rupi fasolea în bucăţi mici şi scurgi porum­bul din cutie. Diluezi pasta de tomate cu apă şi condimentezi cu sare şi piper.

Pui legumele în tavă, printre cotlete, torni sosul de tomate şi suc de lămâie, după gust şi presari frunzuliţe de rozmarin.

Introduci tava în cuptorul încins, la foc mediu, pentru 50 de minute, timp în care o scoţi din când în când şi stropeşti cotletele cu sos, dacă acesta a scăzut şi nu le mai acoperă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.