Cotlete de miel cu cartofi dulci

Printeaza

Cotlete de miel cu cartofi dulci din: cartofi dulci, nuci, smantana, sare, piper, frunzulite de cimbru, cotlete de miel, ulei.

Cotlete_de_miel_cu_cartofi_dulci

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi dulci
  • 100 g nuci
  • 250 ml smantana
  • sare
  • piper
  • frunzulite de cimbru
  • 8 cotlete de miel
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare:

Se decojesc si se taie felii cartofii. Se toaca 50 g nuci si se amestecand impreuna cu smantana, sarea si mirodeniile. Se unge o forma de sufleu si se asaza straturi alternative de cartofi si de amestec de nuci; se coc 30 min. la cuptorul incins la 200 °C.

Cu 5 min. inainte de a fi gata, se adauga restul de nuci, pisate. Carnea se marineaza in ulei amestecat cu mirodenii si se frige. Se serveste cu sufleul de cartofi.

Cotlete de miel cu cartofi dulci

Cotlete_de_miel_cu_cartofi_dulci

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.