Cotlete de iepure la tigaie cu garnitura de castane glasate

Printeaza

 Cotlete de iepure la tigaie cu garnitura de castane glasate

Ingrediente:Cotlete de iepure la tigaie cu garnitura de castane glasate

  • 2 kg spinare si pulpă de iepure
  • 500 g castane
  • 150 g foitaj
  • 2 linguri sos brun
  • 1/4 l supă sau apă
  • sare
  • piper
  • 1 lingură făină
  • 150 g unt

 

Mod de preparare:

Se prepară cotletele întocmai ca la cotletele, fără oscioare. Se frig în unt date prin sare, piper şi făină şi, cînd sînt gata, se aşază pe platou pe un cerc din foitei copt.

La mijloc se pun castanele glasate în sos de iepure cu puţin zahăr.In tigaia în care au fost fripte cotletele se face sosul cu supă, sos brun şi vin roşu dulce. Se serveşte la sosieră şi puţin pe friptură.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Se potrivesc de minune cotletele de iepure cu castanele glasate.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.