Cotlete de franzela

Printeaza

Cotlete de franzela

Ingrediente:Cotlete de franzela

  • 1/2 franzela
  • 2 oua
  • 1 pahar lapte
  • 150 gcascaval
  • putina faina
  • ulei pentru prajit

 

Mod de preparare:

Se inmoaie franzela in lapte, se stoarce bine, se amesteca cu cascaval ras, 2 oua si o lingura de faina.

Pe o planseta presarata cu faina, pastei rezultate i se da forma de cotlete, care se prajesc pe ambele parti. Se servesc calde, cu cas­caval ras.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.