Cotlete de crap cu sos

Printeaza

Cotlete de crap cu sos din: cotlete de crap, sunca, ceapa, sare, usturoi, ulei, zeama de lamaie.

Ingrediente:Cotlete_de_crap_cu_sos

  • 4 cotlete crap
  • 6 felii sunca
  • 2 cepe taiate julien
  • sare
  • piper
  • 5-6 catei de usturoi
  • 100 ml ulei
  • zeama de la 2 lamai

 

Mod de preparare:

Zdrobeşti usturoiul în mojarşi îl freci bine cu uleiul. Când a devenit o pastă, torni în amestec zeama de lămâie. Potriveşti de sare şi piper, amestecând continuu. Speli cotletele, le usuci în şerveţele absorbante şi le dai, după gust, cu sare şi piper.

Ungi un vas cu ulei, aşezi ceapa, cotletele de crap, feliile de şuncă şi torni sosul. Dai la cuptor pentru aproximativ 30 de minute. Serveşti, după gust, cu verdeaţă tăiată fin, stropite din belşug
cu zeamă de lămâie.

Cotlete de crap cu sos

Cotlete_de_crap_cu_sos

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.