Cotlete cu vin rosu

Printeaza

Cotlete cu vin rosu din: cotlete cu os, praz, usturoi, morcov, vin rosu, foid e dafin, susan, cimbrisor, sare si piper.

 

Ingrediente:Cotlete cu vin rosu

  • 4 cotlete cu os
  • 1 fir de praz
  • 1 capatana de usturoi
  • 2 cani cu vin rosu
  • 1 morcov
  • 2 foi de dafin
  • 2 lingurite cu susan
  • 2-3 crengute de cimbrisor
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-un bol, aşază bucăţile de carne împreună cu prazul şi morcovul tăiat rondele. Adaugă căpăţâna de usturoi necurăţată şi tăiată pe jumătate, foile de dafin şi un praf de sare şi piper. Acoperă totul cu vin roşu şi lasă la rece două ore.

După ce s-a marinat carnea, transferă totul într-un vas termorezistent. Presară deasupra două linguriţe cu susan şi crenguţele de cimbrişor.

Lasă câteva minute să se întrepătrundă aromele, acoperă cu folie de aluminiu şi lasă la cuptor, la foc moderat, aproximativ 35 de minute, îndepărtează folia şi mai lasă cel puţin zece minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.