Cotlete cu sos de coacaze rosii

Printeaza

Cotlete cu sos de coacaze rosii din: cotlete, ulei, vin, jeleu.

Ingrediente:Cotlete cu sos de coacaze rosii

  • 125 ml jeleu de coacăze roşii
  • 200 ml vin rosu
  • 4 cotlete
  • ulei pentru uns carnea

 

 

Mod de preparare:

Jeleul de coacăze roşii se încălzeşte într-o tigaie, la foc mic, până devine lichid. Se adaugă vinul şi se lasă să fiarbă. După 5 minute se reduce intensitatea focului, câtă vreme se pregătesc cotletele.

Carnea se unge cu ulei şi se prăjeşte 8-9 minute, întorcând feliile din când în când, până când. Se servesc imediat, cu sos.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.