Cotlete cu legume sotate

Printeaza

Cotlete cu legume sotate din: cotlete de porc, ulei, ardei, morcovi, ciuperci, praz, spanac, rosii, sare, piper.

Ingrediente:Cotlete cu legume sotate

  • 4-5 cotlete de porc
  • 150 ml ulei
  • 2 ardei graşi roşii
  • 3-4 morcovi mici
  • 500 g ciuperci
  • 2-3 fire de praz
  • 500 g spanac
  • 500 g roşii mici
  • sare şi piper
  • condimente de legume

 

Mod de preparare:

Se spală cotletele şi se pun la prăjit la foc mic, până se pătrund. Se curăţă şi se spală toate legumele.

Morcovii se taie în fâşii subţiri şi lungi, la fel şi ardeiul gras.

Prazul se taie bucăţi de 3-4 cm, ciupercile felii, iar spanacul se spală bine.

In grăsimea de la friptură se călesc mor-: covul, ardeiul, ciupercile şi prazul, peste
care se adaugă piper şi condimente după gust.

După ce legumele s-au înmuiat, se scot şi se prăjeşte puţin spanacul, care se asezonează cu condimente.

Se servesc cotletele pe pat de spanac şi legume sotate.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Friptura_de_porc_cu_paste

Friptura de porc cu paste

Friptura de porc cu paste din: cotlete de porc, salvie, ceapa, morcov, telina, pasta de rosii, ardei, masline, paste, sare, piper. Ingrediente: 4 cotlete de porc 6 frunze de salvie 1 ceapă roşie, tocată mărunt 1 morcov, tocat mărunt 1 codită de ţelinâ, tocată mărunt 3 linguri pastă de roşii deshidratate 1 ardei gras, tocat […]

 

 

Cotlet de porc cu legume sotate

Cotlet de porc cu legume sotate din:cotlet de porc, varza, ardei, fasole, mazare, rosii, salata verde, ceapa, unt, ulei, sare, piper, patrunjel, zeama de lamaie, usturoi, sos de soia, vin alb, cimbrisor, ardei iute. Ingrediente: 2 cotlete de porc 1 varză mică 1 ardei gras galben 250 g fasole verde 250 g mazăre 2 rosii […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.