Cotlet umplut cu fructe

Printeaza

Cotlet umplut cu fructe din: cotlet de porc, carne tocata, galbenus, ulei, vin, piersici, ananas, sare, piper, nucsoara.

Ingrediente:

  • 1 kg cotlet de porc
  • 500 g carne tocată sărată amestecată cu 2-3 mere rase
  • 1 gălbenuş
  • 1 lingură ulei
  • 1 pahar vin alb
  • piersici şi ananas din compot
  • sare
  • piper
  • nucşoară

 

Mod de preparare:

Dezosezi şi crestezi carnea în lung, pe partea de mijloc, astfel încât să obţii o adâncitură în forma literei V.

Umpli adâncitura cu amestecul format din carnea tocată sărată, împreună cu merele rase şi cu gălbenuşul, prinzi apoi gaura cu scobitori şi prăjeşti bucata de carne în ulei pe ambele părţi.

Când s-a rumenit uşor, adaugi vinul şi înăbuşi carnea timp de 10 minute la foc mic.

Aşezi deasupra felii de piersici şi bucăţi de ananas, presari nucşoară şi o dai la cuptorul preîncăzit, la foc mijlociu, încă 10 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.