Cotlet umplut cu ciuperci

Printeaza

O reteta de cotlet umplut cu ciuperci din: cotlet, ciuperci, ardei capia, mustar, usturoi, rozmarin, ulei, piper boabe si condimente.

Ingrediente:Cotlet umplut cu ciuperci

  • 1 kg cotlet
  • 6 ciuperci
  • 1 ardei capia
  • 3 linguri cu mustar
  • 3 catei de usturoi
  • rozmarin
  • ulei
  • piper boabe
  • condimente

 

Mod de preparare:

Spală şi curăţă ciupercile, taie picioruşele la nivelul pălăriei şi dă-le cu un pic de sare. Cu un cuţit gros, fă o gaură în mijlocul cotletului, răsucind de mai multe ori, ca să scoţi astfel puţină carne.

Indeasă ciupercile în gaura formată. Pisează căţeii de usturoi, freacă-i cu puţină sare, adaugă muştarul, două linguri cu ulei, o lingură cu condimente, ardei şi tomate, piper măcinat şi puţin rozmarin.

Unge cotletul cu acest amestec şi pune-l într-un vas pentru copt. Adaugă câteva boabe de piper şi o ceaşcă de apă. Dă totul la cuptor pentru o oră.

La fiecare 15 minute, întoarce cotletul pe partea cealaltă şi, dacă e nevoie, adaugă puţină apă. Cu un sfert de oră înainte de a stinge focul, decorează cotletul cu felii de capia.

Cotlet umplut cu ciuperci

Cotlet umplut cu ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.