Rețetă de Gogoșari cu Varză – Murături Tradiționale Românești din: gogosari, varza, usturoi, foi de dafin, sare, zahar, apa, otet de mere. Gogoșarii cu varză sunt o parte esențială a tradiției culinare românești. Această rețetă tradițională a fost transmisă din generație în generație și este adorată de multe familii românești, mai ales în perioada iernii. […]
Cotlet de porc cu piure de ceapă roşie
PrinteazaCotlet de porc cu piure de ceapa rosie din: cotlet de dezosat de porc, ceapa rosie, cartofi, lapte, ulei de masline extravirgin, cimbru, sare si piper.
Ingrediente:
- 600 g cotlet dezosat de porc
- 3 cepe roşii
- 4 cartofi
- 50 ml lapte
- 4 linguri ulei de măsline extravirgin
- 1 crenguţă cimbru
- sare şi piper
Mod de preparare:
Curăţă ceapa şi taie-o rondele subţiri. Prăjeşte carnea într-o tigaie cu ulei de măsline încins, apoi pune-i sare şi piper, după gust.
Când s-a rumenit, adaugă ceapa roşie, laptele şi cimbrul. Lasă la fiert 1 oră şi 30 de minute. Pune cartofii la fiert în apă clocotită cu un praf de sare, apoi scurge-i, decojeşte-i şi taie-i cuburi.
Serveşte friptura tăiată felii, cu garnitură de ceapă şi cartofi fierţi, condimentaţi, după gust, şi stropiţi cu ulei.
Cotlet de porc cu piure de ceapă roşie
Poftă bună!
Salata de spanac cu ceapa rosie
Salata de spanac cu ceapa rosie din: spanac, ceapa rosie, ulei, otet de cidru de mere, pasta de rosii, ceapa alba, praf de mustar, sare, piper, ou. Reteta low carb Ingrediente: 500gr spanac 1/2 ceapa rosie, feliata 3 linguri ulei 2 linguri otet de cidru de mere 2 lingurite pasta de rosii 1 1/2 lingurite […]