Cotlet nemtesc

Printeaza

Cotlet nemtesc din: cotlete de porc, ulei, lamai, ceapa, usturoi, sare, piper si ulei.

Ingrediente:Cotlet_nemtesc

  • 4 cotlete de porc
  • 3 linguri ulei

pentru marinata:

  • 2 lamai
  • o ceapa mica
  • 2 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • o lingura ulei

 

Mod de preparare:

Intr-un vas se prepară mari­nată prin amestecarea sucului strecurat de lămâie cu uleiul, usturoiul pisat, ceapă tăiată mărunt, sare si piper. Se pune carnea în această marinată, se amestecă bine şi se lasă 30 de minute, de preferat la frigider.

Intr-o tigaie, se încinge uleiul si se prăjesc pe ambele părţi cotletele şterse bine de marinată. Cotletele se servesc cu garnitură de varză chinezească sau de fasole, în funcţie de preferinţe.

Cotlet nemtesc

Cotlet_nemtesc

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Arata foarte bine cotletul asta nemtesc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.