Cotlet macelaresc

Printeaza

Cotlet macelaresc din: cotlet, ceapa, sare, piper, supa de carne si vin.

Ingrediente:Retete_1

  • 6 bucati de cotlet
  • 3 cepe mari
  • sare
  • piper
  • o cana supa de carne
  • 1 cana vin

 

Mod de preparare:

Baţi cotletele, le sărezi, le piperezi şi le dai cu boia. Tai 1 ceapă mărunt şi o căleşti în ulei. Scoţi ceapa şi înăbuşi cotletele în grăsime.

Le scoţi şi pui din nou ceapa, peste ea aşezi cotletele, apoi cele 2 cepe tăiate rondele, supa şi vinul. Laşi să fiarbă la foc mic cam 1 oră.

Serveşti cotletele cu cartofi natur si murături.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.