Cotlet de porc cu varza calita

Printeaza

Cotlet de porc cu varza calita din: cotlete de porc, ulei, ceapa, ardei, varza, bulion, dafin, piper, patrunjel.

Ingrediente:Cotlet_de_porc_cu_varza_calita

  • 3 cotlete de porc
  • ulei
  • 1 ceapă
  • 1 ardei graş verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 varză murată
  • 1-2 linguri bulion
  • 2 căni apă
  • foi dafin
  • piper
  • pătrunjel
  • ardei iute

 

Mod de preparare:

Speli cotletele de porc, le rumeneşti în ulei, apoi le scoţi şi le dai deoparte. Cureţi şi mărunţeşti ceapa, ardeii şi căleşti totul în uleiul rămas de la cotlete.

Toci varza si o adaugi peste legume, alături de bulion, piper, dafin. Peste câteva minute, timp in care varza şi-a lăsat puţină zeamă, pui bucăţile de carne si apă.

Laşi totul la foc mic, cu capac deasupra. Amesteci frecvent, pentru a nu se prinde varza de fundul vasului. După ce este bine pătrunsă, stingi focul.

Serveşti cu ardei iute si pătrunjel tocat.

Cotlet de porc cu varza calita

Cotlet_de_porc_cu_varza_calita

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.