Cotlet de porc cu nectarine fripte

Printeaza

Cotlet de porc cu nectarine fripte din: cotlet de porc, nectarine, otet, lamaie, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:

  • 4-6 cotlete (felii) de porc
  • 2 linguri oţet balsamic
  • 1 lingură zeamă de lămâie
  • 1 crenguţă de cimbru
  • sare
  • piper
  • 4-6 nectarine

 

Mod de preparare:

Feliile de cotlet le pui pentru 30 de minute în marinata formată din oţetul balsamic, zeama de lămăie, cimbru, sare şi piper.

Intre timp, încingi grătarul.

Cotlet_de_porc_cu_nectarine_fripte_1

 

 

 

 

 

Tai nectarinele în 4 şi le coci pe grătar. Le păstrezi calde.

Ştergi cotletele folosind un şervet, le baţi uşor cu ciocănelul pentru şniţele, apoi le frigi pe grătar.

Serveşti cotletele cu felii de nectarine fripte pe grătar.

Este delicios chiar şi pentru copii.

 

Cotlet de porc cu nectarine fripte

 Cotlet_de_porc_cu_nectarine_fripte

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.