Cotlet de porc cu menta

Printeaza

Cotlet de porc cu menta din: cotlet, ulei, ceapa, menta, unt, sare, piper.

Ingrediente:Cotlet_de_porc_cu_menta

  • 2 cotlete
  • 1 lingură ulei
  • sare şi piper
  • 4 fire ceapă verde
  • 1 legătură mentă
  • unt

 

Mod de preparare:

Ungi cotletele cu ulei şi presari pe ambele părţi sare şi piper, apoi le dai la rece.

Incingi grătarul şi le rumeneşti, pe ambele părţi, apoi pui şi firele de ceapă verde tăiate pe lung, pe jumătate şi le laşi câte 3-4 minute pe fiecare parte.

Le iei de pe foc şi ungi cotletele cu unt şi mentă tocată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.