Cotlet de porc cu ficatei

Printeaza

O reteta de cotlet de porc cu ficatei si salam uscat, cas, pastai, carofi, ciuperci, morcovi, gogosari, ceapa, sare si piper.

Ingrediente:Cotlet de porc cu ficatei

  • 1 kg cotlet fără os
  • 100 g salam uscat, feliat subţire
  • 100 g caş
  • 400 g ficăţei
  • 300 g păstăi
  • 4 cartofi
  • 300 g ciuperci
  • 400 g morcovi
  • 100 g gogoşari roşii
  • 150 g ceapă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se taie cotletul dublu, tip portofel, se condi­mentează şi se umple cu ficăţeii sotaţi cu gogo- şarii şi ceapa (tăiate cubuleţe). Se prinde cotle­tul cu scobitori şi se dă la cuptor 30 min., într-o tavă cu puţină apă.

Morcovii, cartofii şi păstăile se fierb în apă cu sare^ Ciupercile se taie cubuleţe şi se sotează. Se scot scobitorile din cotlet, se pun felii de caş deasupra lui şi se dă la microunde până se topeşte caşul.

Cotletul se îmbracă de jur împrejur cu felii de salam uscat. Se decorează cu mărar sau castravete şi se serveşte alături de legume.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.