Cotlet de porc condimentat la gratar

Printeaza

Cotlet de porc condimentat la gratar din: cotlet, sare, condimente.

Ingrediente:Cotlet de porc condimentat la gratar

  • 6 bucăţi de cotlet
  • sare
  • condimente, după preferinţa fiecăruia

 

Mod de preparare:

Cotletele bat de două-trei ori uşor, se sărează, se condimentează şi se pun la fript pe un grătar încins, care se şterge,, cu o hârtie dată prin untură.

Se frige carnea pe o parte, pânăi ce capătă dungile rumene de la forma grătarului, apoi se; întoarce şi pe parte cealaltă. Fripturile de porc la grătar trebuie bine pătrunse, în timp ce specialităţile de vacă pot fi lăsate şii în sânge, după gust.

Cotletele arată mai frumos şi se frig maii repede, dacă, înainte de a fi puse la grătar, li se scot oasele;, însă unii preferă ca osul să rămână, datorită suculenţei.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.