Cosulete cu pasta de broccoli

Printeaza

Cosulete cu pasta de broccoli din: ciuperci, unt, smantana, branza, broccoli, sare.

Ingrediente:Cosulete cu pasta de broccoli

  • 12 ciuperci potrivite
  • 50 g unt
  • 50 g smântână
  • 50 g brânză de burduf (sau brânză cu mucegai albastru)
  • 300 g broccoli
  • sare

 

Mod de preparare:

Pune ciupercile la fript pe tablă sau plită. Desfă broccoli, dacă e  proaspăt, în bucheţele mici şi pune-l la fiert în apă cu sare.

Pasează broccoli după ce s-a fiert şi răcorit puţin şi ia ciupercile de pe plită când sunt gata.

Amestecă pasta de broccoli cu unt, scos din vreme din frigider să fie cât mai moale, smântână şi brânză. Dacă mai e nevoie, potriveşte de sare.

Umple fiecare ciupercă cu pastă de broccoli şi brânză, decorează-le cu bucăţele de ardei capia şi serveşte cu smântână.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.