Cosulete de rosii cu busuioc

Printeaza

Cosulete de rosii cu busuioc din: faina, margarina, otet, unt, zahar, busuioc, parmezan, rosii.

Ingrediente:Cosulete de rosii cu busuioc

  • 340 g făină
  • 250 g margarină
  • 100 ml apă
  • 1 lingură cu oţet
  • 1 lingură cu unt

Pentru umplutura:

  • 100 g zahăr brun
  • 1 linguriţă cu busuioc tocat
  • parmezan ras
  • roşii cherry

 

Mod de preparare:

Amestecă bine ingredientele, frământă şi lasă aluatul la rece câteva ore. Apoi intinde aluatul în foaie subţire, apoi taie în pătrăţele cu care tapetezi formele de brioşă.

Unge baza formelor cu unt şi presară zahăr brun, apoi aranjează aluatul. Presară busuioc, alune şi parmezan.

Umple coşuleţul cu roşioare şi dă la cuptor.

 

Pofta buna!

 

 

Coşuleţe cu mere

Cosulete de casa cu ciuperci

Cosulete de casa cu ciuperci din: faina, unt, sare, lapte, ou, ciuperci, branza. Ingrediente: Aluatul: 250 g făină 200 g unt 82% 1 linguriţă sare 150 ml apă rece lapte şi ou (pentru uns) Umplutura: 200 g ciuperci 100 g brânză de burduf seminţe de susan ulei sare   Mod de preparare: Amestecă făina cu […]

Cum se prepara biscuiti cu unt de arahide

Cosulete cu mere

Cosulete cu mere din: faina, apa, ulei, sare, unt, mere, gris, scortisoara, zahar pudra. Ingrediente: 300 g făină 150 ml apă 1 linguriţă ulei sare 200 g unt 8 mere 2 linguriţe griş 1 linguriţă scorţişoară zahăr pudră pentru decor   Mod de preparare: Cureţi merele de coajă şi cotor, le tai în felii groase şi […]

Cosulete cu salata de fasole si avocado

Cosulete cu salata de fasole si avocado

Cosulete cu salata de fasole si avocado din: fasole, grepfrut, avocado, ardei, susan, sare, piper, melasa de rodie, lamaie, ulei, lipii. Ingrediente: 250 g fasole roşie fiartă 1 grepfrut roz 1 avocado 1 ardei capia 2 linguriţe seminţe de susan negru sare piper 1 lingură melasă de rodie 1 lingură zeamă de lămâie 3 linguri […]

 

Cosulete cu gem

Cosulete cu gem din: aluat, gem, ulei, zahar. Ingrediente: un aluat foitaj 340 g gem, după gust ulei zahăr pudră     Mod de preparare: Aluatul se întinde puţin cu sucitorul pe masa de lucru foarte puţin unsă cu ulei. Se taie în pătrate şi pe fiecare bucată mică de aluat se pun 2-3 linguriţe […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.