Cosulete cu somon si avocado

Printeaza

Cosulete cu somon si avocado din: oua, lapte, faina, unt, sare, ulei, somon afumat, avocado, castravete, iaurt 10% grăsime, muştar iute, smântână, usturoi, mărar, sare, piper alb

Cosulete_cu_somon_si_avocado

Ingrediente:

  • 2 ouă
  • 1 cană de lapte (250 ml)
  • 3-4 linguri de făină
  • 1 cub de unt (topit)
  • sare
  • ulei

Ingrediente pentru umplutura:

  • 250 g somon afumat
  • 2 avocado
  • 1 castravete mare
  • 2 iaurturi 10% grăsime
  • 100 ml smântână
  • 1 linguriţă de muştar iute
  • 2 căţei de usturoi
  • mărar
  • sare, piper alb

Mod de preparare:

Bate ouăle cu telul, toarnă laptele, untul topit, încorporează făina şi un praf de sare. la cu polonicul din com­poziţie şi toarnă în tigaia încinsă, cât să acopere toată suprafaţa. Coace pe ambele părţi la foc potrivit (sub un minut pe fiecare parte). Scoate pe o farfurie.

Pentru umplutură, taie somo­nul în fâşii, iar castravetele (necurăţat) şi pulpa de la avocado, în cuburi. Amestecă-le într-un bol şi potriveşte de sare. Pentru sos, combină iaurtul cu smântână, muştarul şi usturoiul zdro­bit. Adaugă sare şi piper alb.

Aşază câte 1-2 linguri de umplutură în mijlo­cul fiecărei clătite, apoi leagă cu un fir de ceapă verde, în formă de coşulet. Pune deasupra un pic de sos şi mărar.

Cosulete cu somon si avocado

Cosulete_cu_somon_si_avocado

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.