Cosulete cu sardine

Printeaza

Cosulete cu sardine din: margarina, sardine, tofu, ceapa, patrunjel.

Ingrediente:Cosulete_cu_sardine

  • 4 foi mari plăcintă
  • 100 g margarină topită
  • 10 sardine întregi, din conservă
  • 350 g brânză tofu
  • o ceapă
  • câteva fire pătrunjel

 

Mod de preparare:

Foile de plăcintă se taie pătrate în funcţie de tava de copt care trebuie să fie asemănătoare cu cea de brioşe, dar cu goluri mai mari.

Se ung foile de plăcintă cu margarină topită, cu o pensulă, şi se aşază câte două suprapuse în lăcaşurile de copt. Se lasă marginile afară.

In restul de margarină topită se căleşte uşor ceapa, se adaugă tofu măruntită şi se lasă 2-3 minute pe foc împreună. Se trage de pe foc şi se pune pătrunjel.

Se umplu formele de copt deja tapetate cu foi de plăcintă cu compoziţia de tofu, se aşază câte o sardină şi se lasă la cuptor pentru 10 minute.

Cosulete cu sardine

Cosulete_cu_sardine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.