Cosulete cu gem

Printeaza

Cosulete cu gem din: aluat, gem, ulei, zahar.

Ingrediente:

  • un aluat foitaj
  • 340 g gem, după gust
  • ulei
  • zahăr pudră

 

 

Mod de preparare:

Aluatul se întinde puţin cu sucitorul pe masa de lucru foarte puţin unsă cu ulei. Se taie în pătrate şi pe fiecare bucată mică de aluat se pun 2-3 linguriţe de gem.

Se adună colţurile deasupra gemului şi se răsucesc. Se aşază portofelele în tava de copt unsă cu ulei şi se lasă 20 de minute la cuptor.

După ce s-au răcit, se presară cu zahăr pudră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.