Cosulete cu carne tocata

Printeaza

Cosulete cu carne tocata din: carne tocata, oua, praz, ulei, usturoi, cartofi, ciuperci, mustar, cascaval, cimbru, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Cosulete_cu_carne_tocata

  • 500 g carne tocata (vita+porc)
  • 2 oua
  • 2 fire de praz
  • 50 ml ulei
  • 2 catei de usturoi
  • 4 cartofi
  • 200 g ciuperci
  • 1 lingura mustar
  • 100 g cascaval
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ouăle, sare, piper, cimbru şi usturoiul tocat mărunt. Tocaţi mărunt prazul şi căliţi-l 5 minute în ulei. Curăţaţi, spălaţi şi daţi pe răzătoarea mare cartofii, apoi stoarceţi-i bine de zeamă. Puneţi-i în tigaie peste praz, adăugaţi pătrunjel tocat mărunt şi potriviţi de sare şi piper.

Ungeţi forme de mini- tartă cu ulei şi puneţi în acestea coşuleţe de carne pe care le formaţi cu palmele umezite în apă. Umpleţi coşuleţele cu legu­mele din tigaie, radeţi deasupra caşcaval şi puneţi la cuptor pentru circa 30 de minute, la foc potrivit. Ornaţi coşuleţele cu pătrunjel, ardei gras şi măsline.

Cosulete cu carne tocata

Cosulete_cu_carne_tocata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.