Cosulete de ceapa cu macrou afumat si masline

Printeaza

Cosulete de ceapa cu macrou afumat si masline din: ceapa, macrou afumat, salata verde, maioneza, mustar, masline, cartofi, paine, ardei, otet, foi de dafin, sare, piper.

Ingrediente:Cosulete_de_ceapa_cu_macrou_afumat_si_masline

  • 3 cepe mari
  • 1 macrou afumat
  • 1 salata verde
  • 3 linguri maioneza dietetica
  • 1 lingura mustar
  • 10 masline negre mari
  • 1 cartof mare
  • 3 felii subtiri de paine
  • 1 ardei rosu
  • 100 ml otet
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Decojeşti ceapa şi tai fiecare bucată în jumătate. Scoţi cu atenţie foile de ceapă, ca să obţii mai multe cupe.

Le pui într-o oală, împreună cu foile de dafin şi le opăreşti cu oţetul diluat cu apă cât să le acopere. Le scurgi după aproximativ 2 ore.

Intre timp, tai în cubule- ţe peştele afumat, în prealabil curăţat de oase şi pieliţe. Tai feliile de pâine în crutoane pe care le coci la foc mic 10 minute, în cuptorul încălzit în prealabil.

Fierbi cartoful spălat, apoi îl decojeşti şi îl mărunţeşti.

Rupi foile de salată în fâşii, iar măslinele le tai în felioare, îndepărtându-le sâmburii. Amesteci toate aceste ingrediente cu maioneza dietetică, muştarul, sare şi piper după gust.

Umpli foile de ceapă cu acest amestec şi le decorezi cu fâşii sau rondele de ardei roşu.

Cosulete de ceapa cu macrou afumat si masline

Cosulete_de_ceapa_cu_macrou_afumat_si_masline

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.