Coşuleţ umplut cu legume

Printeaza

O reteta de cosulet umplut cu legume din: foi de placinta, morcovi, ceapa rosie, broccoli, mazare, usturoi, unt si sare.

Ingrediente:

  • 1 pachet de foi de placinta
  • 3 morcovi
  • 6 cartofi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 broccoli
  • 200 g mazare
  • 2 catei de usturoi
  • 100 g unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Spală morcovii şi fierbe-i în coajă 30 de minute. Procedează la fel cu cartofii, dar lasă-i mai mult (în jur de 40 de minute). Ca să fiarbă mai repede, adaugă în apă un praf de sare. Separat, fierbe broccoli în apă cu sare maxi­mum zece minute, iar mazărea – 20 de minute. După ce fierb toate legumele, scurge-le şi lasă-le la răcit.

Curăţă cartofii şi morcovii, taie-i în cubuleţe şi pune-i într-un bol. Adaugă mazărea, ceapa tăiată mărunt, usturoiul zdrobit şi broccoli tocat. Căleşte legumele într-un cub de unt timp de trei minute şi lasă-le la răcit zece minute.

Scoate aluatul şi taie discuri potrivit de mari. Unge patru castroane cu unt. Aşază în fiecare câte trei foi de plăcintă unse cu unt topit. Repartizează amestecul de legume şi lasă în cuptorul încins vreo 25-30 de minute, până ce se aureste aluatul.

Coşuleţ umplut cu legume

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.