Costite de miel la gratar

Printeaza

O reteta de costite de miel la gratar din: coaste de miel, ulei de masline, cimbru, usturoi, boia dulce si sare dupa gust.

Ingrediente: Costite de miel la gratar

  • 1 kg de coaste de miel
  • 150 ml ulei de masline
  • 1 lingurita de cimbru
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita de boia dulce
  • sare, dupa gust

Mod de preparare:

Costitele se spala, se ung cu ulei de masline apoi se condimenteaza cu cimbru, boia, sare si se lasa sa se intrepatrunda aromele circa o ora.

Se pun apoi pe gratar si se ung din cand in cand cu ulei de masline. Dupa ce s-au rumenit, se scot pe un platou si se presara usturoi.

 

Poftă bună!

 

 

 

Incoming search terms:

  • coaste de miel la gratar
  • costite de miel la gratar
  • costita de miel la gratar

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.