Costite de miel cu broccoli in sos de vin

Printeaza

O reteta delicioasa de costite de miel cu broccoli in sos de vin din: broccoli, ceapa, usturoi, costite de miel, ulei, boabe de piper verde, vin rosu sec si sare.

Ingrediente Costite de miel cu broccoli in sos de vin

  • jumatate de kg. broccoli
  • 4 cepe
  • 2 catei usturoi
  • 8 costite de miel
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita boabe piper verde
  • 250 ml vin rosu sec
  • sare.

Modul de preparare:

Se curata broccoli, se spala si se desparte in buchetele, care se fierb in apa cu sare timp de 5 min. Se trec printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs. Se tin la cald. Se curata ceapa si usturoiul si se toaca.

Se spala costitele si se sterg cu un prosop de hartie, apoi se prajesc bine in ulei. Se adauga ceapa, usturoiul si boabele de piper verde de la borcan. Se toarna vin rosu si se lasa carnea sa se marineze inauntru timp de 5 min.

Costitele se iau din sos si se tin la cald. Sosul se da in fiert . Costitele se asaza pe farfurii impreuna cu sosul si broccoli.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.