Costiţe de porc cu dovlecei şi paste

Printeaza

Costiţe de porc cu dovlecei şi paste din: costite de porc, dovlecei, pasta, pasta de ardei, ulei, usturoi, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:Costite_de_porc_cu_dovlecei_si_paste

  • 6 costite de porc
  • 2 dovlecei
  • 150 g paste
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 50 ml ulei
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita rasa cimbru uscat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Presăraţi costiţele cu sare, piper şi cimbru şi puneţi-le la foc potrivit, într-o tigaie, împreună cu 100 ml apă.

Acoperiţi tigaia cu un capac şi lăsaţi să fiarbă 30-35 de minute. între timp, într-o altă tigaie prăjiţi în ulei dovleceii spălaţi, tăiaţi în rondele şi presăraţi cu sare şi piper.

Pas­tele fierbeţi-le 10 minute în apă cu puţină sare. După ce costiţele s-au pătruns bine, adăugaţi-le pasta de ardei şi eventual puţină apă. Mai lăsaţi 5 minute pe foc, apoi puneţi usturoiul tocat mărunt.

Serviţi câte 3 costiţe la o porţie, cu rondele de dovlecel şi pastele calde stropite cu sosul costiţelor.

Costiţe de porc cu dovlecei şi paste

Costite_de_porc_cu_dovlecei_si_paste

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.