Costite de miel cu sos picant

Printeaza

O reteta de costite de miel cu sos picant din: costite de miel, sare, piper, rosii, miere, usturoi, ardei iute, piper si sare.

Ingrediente:Costite de miel cu sos picant

  • 1kg costiţe de miel
  • sare
  • piper

sos:

  • 4 roşii mari
  • 1 lingură miere
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 ardei iute
  • piper boabe
  • sare

 

Mod de preparare:

Tăiaţi costiţele în bucăţi potrivite, condimentaţi-le cu sare şi piper şi puneţi-le pe un grătar încins, intoarceţi-le după ce s-au rumenit pe o parte.

Lângă costiţe puneţi usturoiul, ardeiul iute şi roşiile, ca să se coacă şi ele. întoarceţi- le din când în când pentru a se coace uniform.

Când legumele s-au înmuiat, luaţi-le de pe grătar, curăţaţi-le de coajă şi mărunţiţi-le într-un blender, adăugând mierea, sare, dacă este necesar şi piperul boabe.

Cu acest sos ungeţi costiţele fripte şi mai lăsaţi-le pe grătar, la foc mic, până când sosul este absorbit de carne. Even­tual, puteţi să le acoperiţi cu un capac în această etapă de preparare.

Costite de miel cu sos picant

Costite de miel cu sos picant

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.