Costita fiarta in zeama de varza si usturoi
PrinteazaCostita fiarta in zeama de varza si usturoi
Alegi costiţa şi pieptul de porc (ce cantitate doreşti), le pui la fiert într-o oală mare (cu presiune, dacă ai) cu zeamă de varză (fără nici un pic de apă).
Adaugi piper boabe, foi de dafin, cimbru, coriandru şi busuioc, apoi laşi să fiarbă bine. Când furculiţa intră în costiţă este gata.
Le laşi la răcit, apoi le ungi cu 2-3 căpăţâni de usturoi curăţate şi pisate şi le ţii la rece până a doua zi. Razi tot usturoiul de pe bucăţile de carne şi le dai, după preferinţă, cu boia iute sau dulce.
Poftă bună!
Incoming search terms:
- piept de porc fiert in zeama de varza
- slanina fiarta in zeama de varza
- Costita de porc fiarta in zeama de varza