Costita fiarta in zeama de varza si usturoi

Printeaza

 Costita fiarta in zeama de varza si usturoi

Alegi costiţa şi pieptul de porc (ce cantitate doreşti), le pui la fiert într-o oală mare (cu presiune, dacă ai) cu zeamă de varză (fără nici un pic de apă).

Adaugi piper boabe, foi de dafin, cim­bru, coriandru şi busuioc, apoi laşi să fiarbă bine. Când furculiţa intră în costiţă este gata.

Le laşi la răcit, apoi le ungi cu 2-3 căpăţâni de usturoi curăţate şi pisate şi le ţii la rece până a doua zi. Razi tot ustu­roiul de pe bucăţile de carne şi le dai, după preferinţă, cu boia iute sau dulce.

Costita fiarta in zeama de varza si usturoi

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • piept de porc fiert in zeama de varza
  • slanina fiarta in zeama de varza
  • Costita de porc fiarta in zeama de varza

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.