Costita afumata cu cartofi

Printeaza

 Costita afumata cu cartofi

Ingrediente:Costita afumata cu cartofi

  • 1 kg cartofi
  • 300 g costiţă afumată
  • 2 căţei de usturoi
  • 4 lin­guri ulei
  • 1 cană cu lapte
  • 3 linguri fănă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii şi i pui la fiert în apă cu sare şi când sunt gata îi scurgi, îi tai felii pe lungime şi îi dai deoparte. Cureţi apoi usturoiul şi freci cu el pereţii unei cratiţe.

Tai felii costiţa şi aşezi un rând de felii de cartofi, unul de costiţă până termiri cu un strat de cartofi. Pregăteşti apoi sosul: amesteci bine uleiul cu laptele şi făina, potriveşti de sare şi piper, îl torni peste cartofi şi dai vasul la cuptor pentru 25 de minute.

Costiţă afumată cu cartofi

Costita afumata cu cartofi

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.