Coroniţă umplută cu sufleu de conopidă

Printeaza

Coroniţă umplută cu sufleu de conopidă din: coasta de miel, vin rosu, conopida, ceapa, telemea, smantana, parmezan, oua, marar, cimbru, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Coronita_umpluta_cu_sufleu_de_conopida

  • 1 bucata coasta de miel
  • 1/2 pahar cu vin rosu
  • 1 conopida
  • 1 ceapa
  • 100 g telemea
  • 100 g smantana
  • 30 g parmezan
  • 4 oua
  • 1 legatura de marar
  • cimbru
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Amestecă o linguriţă cu cimbru cu vinul, trei linguri cu ulei, sare şi piper şi pune totul într-o pungă cu coastele de miel. Dă la rece până ce pregăteşti celelalte ingrediente. Pune conopida în apă cu puţină sare. Dă-o în clocot 15 minute, apoi scurge-o bine.

Toacă mărunt ceapa şi căleşte-o în ulei încins. Când a devenit sticloasă, stinge focul şi pune conopida pasată cu furculiţa. Lasă să se răcorească.Adaugă brânza rasă, smântână, mărarul şi gălbenuşurile. încorporează albuşurile bătute spumă. Potriveşte de sare şi de piper.

Scoate coastele din pungă, aranjează-leîn formă de coroniţă într-o tavă, prinde-le cu aţă şi pune înăuntru umplutura deja pregătită, presară parmezan şi dă la cuptor 40-45 de minute.

Coroniţă umplută cu sufleu de conopidă

Coronita_umpluta_cu_sufleu_de_conopida

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Mi se pare complicata treaba cu coronita umplute cu sufleu de conopida

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.