Cornuri umplute cu peste

Printeaza

Cornuri umplute cu peste din: cornuri, peste, unt, lapte.

Ingrediente:Cornuri umplute cu peste

  • 2 cornuri mici
  • 100 g carne de peşte alb fiartă
  • 5 g unt
  • 3 linguri lapte

 

 

 

Mod de preparare:

Se taie cornurile în doua, în lăţime, se scobeşte o parte din miez şi se stropesc cu lapte. Partea sco­bită se unge cu unt şi se umple cu carnea de peşte fiartă şi tocată.

Se pun cornurile la cuptor într-o tăviţă şi se lasă 5-10 minute la un foc iute pana încep să se rumenească pe margini. Se servesc calde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.