Cornuri umplute cu carne

Printeaza

Cornuri umplute cu carne din: cornuri, carne de pasare, salata verde.

Ingrediente:Cornuri umplute cu carne

  • 2 cornuri mici
  • 2 linguri carne de pasăre fiartă si tocată
  • 2-3 frunze de salată verde

 

Mod de preparare:

Se taie cornurile in două, în lăţime, se scobesc de o parte din miez, apoi se umplu cu carnea de pasăre fiartă şi se garnisesc cu salata verde, spă­lată şi tăiată mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.