Cornuri cu şuncă si cu caşcaval

Printeaza

O reteta de cornuri cu sunca si cascaval din: aluat, unt, telemea de oia, cascaval, mushi si oua.

Ingrediente:Cornuri cu şuncă si cu caşcaval

  • 450 g aluat pentru plăcintă
  • 30 g de unt pentru uns formele
  • 50 g de telemea de oaie
  • 100 g de caşcaval ras
  • 150 g de muşchi afumat sau sunca afumata.
  • 2 ouă

 

Mod de preparare:

Se dă drumul la cuptor la o temperatură de 180° şi se pregă­teşte aluatul. Acesta se scoate de la congelator, se desface şi se lasă la decongelat. După ce s-a decongelat, se întinde cu sucitorul astfel încât să nu se rupă.

Se unge tava cu unt sau pur şi smplu se trece printr-un jet de apă şi doar atât. Separat se rade brânza, caşcavalul şi se amestecă cu ouăle şi muşchiuleţul care a fost prăjit înainte. Se formează o compo­ziţie destul de consistentă atunci când se adaugă şi pesmetul.

Pe aluatul deja pregătit se pune compoziţia şi se rulează cornurile bine ca să nu se desfacă în timpul coptului. Se ung cu ou pe deasupira şi se bagă la cuptor. Se servesc calde la micul dejun cu lapte bătut sau doar cafea.

Cornuri cu şuncă si cu caşcaval

 Cornuri cu şuncă si cu caşcaval

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.