Cornuri cu gem – usor de preparat

Printeaza

Cornuri cu gem din: aluat, gem, seminte de mac, ou.

 

Ingrediente:Cornuri_cu_gem

  • un pachet aluat foietaj
  • 340 g gem, după gust
  • o linguriţă seminţe de mac
  • un ou, pentru uns

 

 

 

Mod de preparare:

Aluatul decongelat se desface pe masa uşor unsă cu ulei. Se taie bucăţi, pătrate sau dreptun­ghiuri, în care se pune câte o linguriţă de gem.

Se rulează, se fac trei-patru crestături pe fiecare pacheţel de aluat împachetat si se transferă în tava de copt.

Se ung cu ou bătut bine şi se presară seminţe de mac.

Se coc 10-15 minute, până se rumenesc frumos.

 

Cornuri cu gem

Cornuri_cu_gem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.